Lichtbronnen

De led lichtbron heeft een mooie warme lichtkleur, die aangenaam is voor het oog. De led lamp heeft de langste levensduur in vergelijking met andere lichtbronnen, wat betekent dat je de lamp niet lang hoeft te vervangen. Vooral voor dagelijks gebruik is het verstandig een led lichtbron te kopen. Hier vind je geweldige aanbiedingen in de led webshop van Philips en bestel je led lamp of led gloeilamp gemakkelijk in onze webshop. Het uiterlijk van de lamp is belangrijk, maar voor de juiste sfeer in huis en/of kantoor is de lichtbron nog wel het belangrijkst. Wij hebben een ruim assortiment aan fittingen, lichtkleuren en dimbare lichtbronnen online staan.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Philips lichtbron

Philips ontwikkelt en produceert verschillende soorten lichtbronnen zoals gloeilampen, halogeenlampen , led lichtbronnen , fluorescentielampen of siliconenlampen . Wij bieden verschillende soorten lichtbronnen voor al je eisen. Kies bijvoorbeeld een halogeenlamp voor de juiste sfeer in je interieur, kies een spaarlamp waarin je geen felle lichtbron hebt, maar geniet van het lage verbruik . Of je kiest voor een Philips led lamp of Philips led buis.

We voeren verschillende soorten lichtbronnen. We hebben 14W – 134W led lichtbronnen, 4W – 18W halogeen lichtbronnen, 80W – 300W gloeilamp lichtbronnen, 35W – 300W fluorescentielamp lichtbronnen en meer.
De meest gebruikte lichtbronnen zijn gloeilampen, fluorescentielampen en LED’s. Het meest drastische verschil tussen deze lichtbronnen is hun stroomverbruik: gloeilampen zijn het minst energiezuinig, terwijl LED’s meer dan 50 keer minder elektriciteit verbruiken dan gloeilampen.
De lichtbron is een apparaat dat ontworpen is om licht uit elektriciteit te produceren. Lichtbronnen zijn in het algemeen onder te verdelen in verschillende categorieƫn, zoals gloeiend, fluorescerend, gasontlading, enz. Lichtbronnen kunnen ook verdeeld worden in vaste toestand of elektromagnetische golven, afhankelijk van hoe ze het licht uitstralen.

Over de lichtbron

Een lichtbron zendt het licht uit een armatuur. De lichtbron is het essentiƫle voorwerp in je lamp. We kunnen de lichtbron in verschillende eigenschappen verdelen. Zo zijn de lichtintensiteit en de lichtkleur van de lichtbron de belangrijkste kernpunten. Bovendien is het verstandig rekening te houden met de richting van het uitgestraalde licht. Dit kan rondom stralen zoals bij de traditionele vorm van de gloeilamp, terwijl bij schijnwerpers of andere specifieke lichtbronnen de graden, of breedte, van de lichtbundel belangrijk zijn. Bij deze specifieke lichtbronnen is het verstandig om vooraf goed te bepalen wat je wilt

Maxverlichting - Vind jou lampen online
Logo
Shopping cart