LED verlichting

LED lampen hebben talrijke voordelen. Eerst en vooral zijn ze zuinig in gebruik. LED verlichting verbruikt tot 85% minder energie dan halogeenverlichting, terwijl ze toch een krachtige lichtbron blijven. Conventionele gloeilampen bereiken pas na enige tijd hun volle lichtsterkte, maar LED’s zijn onmiddellijk werkzaam. En je hoeft ze nooit te vervangen, want LED’s gaan tussen 20.000 en 50.000 uur mee (ongeveer 2 – 5 jaar), afhankelijk van het aantal keren dat ze aan en uit worden gezet. Kortom, de perfecte verlichting met het oog op de toekomst! LED verlichting is bedoeld ter vervanging van minder energiezuinige lampen zoals de gloeilamp.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

LED verlichting kopen

LED verlichting is de meest energie-efficiënte lichttechnologie tot nu toe. LED lampen hebben een lange levensduur, zijn flikkervrij en geven onmiddellijk volledige helderheid. En wat energie-efficiëntie en duurzaamheid betreft, vervangen ze inferieure technologieën zoals halogeen- of gloeilampen. Max verlichting heeft een grote keuze aan LED armaturen, armaturen en zelfs dimbare modellen beschikbaar. Kies uit schijnwerpers, spots, badmeubellampen of LED wandlampen; je vindt zeker wat je nodig hebt bij ons.

In onze webwinkel vind je meer dan 1.500 verschillende soorten LED armaturen, LED lampen en LED buizen. Met onze grote keuze aan LED lampen kunnen we je de juiste verlichting bieden voor je binnen-, buiten- of tuinproject.

LED lampen voor elke prijs

Wij willen LED verlichting voor iedereen bereikbaar maken en werken daarom elke dag hard om een breed assortiment van de nieuwste markttrends tegen concurrerende prijzen aan te bieden. We zijn ervan overtuigd dat LED verlichting in de toekomst de standaard verlichting zal zijn en hebben daarom veel plezier en enthousiasme in onze LED lampen die altijd snel en tegen een lage prijs geleverd worden.
Onze LED lampen hebben de volgende kenmerken: Flikkervrij, Onmiddellijk 100% volle helderheid, Energie-efficiëntie (tot 80%), Lange levensduur (tot 50.000 uur), Modieuze lichtkleur (3000-6500K of instelbaar), Verschillende stijlen en vormen, Beschermingsgraad van IP20, IP65, IP67 en IP68. Ze zijn de veilige keuze voor je huis of kantoor.

Er is een ruim assortiment LED buizen, schijnwerpers en lichtbalken, richtlampen en zelfs flexilight. Er zijn ook LED hoogwerkers, schijnwerpers, studie schijnwerpers en meer. Kies uit verschillende LED lampen van merken als LightMe, Beekenkamp en Auping.

Afhankelijk van de behoeften van de kamer kun je kiezen tussen daglicht kleurtemperatuur, warm wit of koud wit. Deze variëren van een meer kaarsachtig licht tot een sterk helder licht. Alle LED lampen zijn niet alleen energiezuinig, maar hebben ook tot wel 5 jaar garantie en de meeste met een levensduur van 20 jaar! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het binnenkort upgraden van je verlichting.

Waarom kiezen voor LED verlichting?

Wij bieden een fantastisch assortiment LED verlichting, van verlichting voor je buitenruimte tot vrijstaande verlichting en wandlampen. Onze enorme keuze betekent dat je zeker de juiste producten vindt die bij je smaak passen. Laag energieverbruik, geen flikkering en een levensduur tot 50.000 uur zijn maar drie van de voordelen van LED verlichting. We hebben een gevarieerde collectie in LED buizen met een uitgebreide reeks lengtes, LED strips, gebogen schijnwerpers, schijnwerpers en LED down/spot lampen. Je kunt dus kiezen naargelang je behoeften en wensen.
Het is tijd om je halogenen en CFL’s te vervangen door LED’s, nietwaar? Maar waar moet je beginnen? Welke kleurtemperatuur moet je kiezen voor je woonkamer opstelling?

Maxverlichting - Vind jou lampen online
Logo
Shopping cart