Terug naar overzicht

Plafondlampen, in allerlei soorten en maten

Geplaatst op 27-11-2014
Plafondlampen, in allerlei soorten en maten

Wat voor soorten plafondlampen zijn er en waar kunnen deze lampen het best worden geplaatst?

 

Plafondlampen heb je in veel verschillende vormen en maten. Een goed voorbeeld van een bekende plafondlamp is de plafonnière, deze lamp werd vroeger voornamelijk gebruikt in toiletten en badkamers. Plafonnières waren vroeger namelijk tamelijk goedkoop en deze lampen gaven veel licht. Tegenwoordig worden plafonnières ook vaak gebruikt in overlopen, hallen en zelfs woonkamers, dit komt voornamelijk omdat de plafonnières een stuk moderner zijn geworden dan vroeger. 

 

Niettemin heeft maxverlichting.nl ook plafondlampen met spots, denk hierbij bijvoorbeeld aan de stangspot, deze plafondlamp is hierboven weergegeven. Zulke plafondlampen heb je ook in verschillende groottes, bijvoorbeeld met twee spots of zelfs met één. De stangspot zie je het vaakst terug in de slaapkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden op de overloop of in de hal.

 

Ook de plafondlamp met de naam Samanta is bij maxverlichting.nl enorm populair, deze lamp ziet er namelijk erg speels uit. Gezellig voor in de slaapkamer. 

 

Neem snel een kijkje en ontdek de verschillende plafondlampen van maxverlichting.nl!Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxverlichting.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0