Terug naar overzicht

Nieuwe collectie lampen

Geplaatst op 31-05-2016
Nieuwe collectie lampen

Je kan het je nu bijna niet voorstellen. Het is mooi weer, we leven met zijn allen buiten en denken vrijwel niet aan de inrichting van ons huis binnen. Laat staan dat we denken aan de verlichting in ons huis.


Je kan het je nu bijna niet voorstellen. Het is mooi weer, we leven met zijn allen buiten en denken vrijwel niet aan de inrichting van ons huis binnen. Laat staan dat we denken aan de verlichting in ons huis. De dagen zijn lang en de verlichting gaat eigenlijk alleen maar aan als er noodzaak toe is. Toch zien wij een enorme vraag naar trendy lampen, en dan met name industriele lampen en kroonluchters.

 

En op zich is dat toch niet zo verwonderlijk. De grote schoonmaak is begonnen, het huis wordt opnieuw ingericht en nieuwe accessoires worden aangekocht. Uiteraard wordt tevens de tuin gezellig ingericht, want met dit mooie weer leef je natuurlijk buiten. We zien momenteel dat met name de industriele lampen, gebreide lampenkappen en statige kroonluchters de huizen en kantoorpanden opsieren. Het grappige is dat we tevens zien dat onze producten steeds vaker de plafonds of muren in studentenhuizen opsieren. De mix van verkoop aan consumenten, bedrijven en studenten is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zitten. De aankomende maanden zullen we het gehele verlichtingsassortiment dan ook verder uitbreiden en zeer kritisch bekijken. 

 

Om je al een idee te geven, attenderen we je op onze nieuwe collectie van Label 51. Leuke trendy lampen voor een mooie prijs. Wat te denken van de hanglamp touw of de super stoere lamp Madera? Al bij al mooie lampen die voor een goedkope prijs je interieur verfraaien. Zodra we onze collectie voor 2016-2017 compleet hebben, informeren we jou direct.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxverlichting.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0