Terug naar overzicht

Geef je kamer een elegante uitstraling met een kroonluchter

Geplaatst op 23-12-2014
Geef je kamer een elegante uitstraling met een kroonluchter

Kroonluchters zijn er in allerlei soorten en maten! Voor veel mensen kan al deze verschillende kroonluchters best lastig zijn, vaak worden er de volgende vragen gesteld; welke past in ons interieur? Wat kan ik precies met een kroonluchter?

 

Geschiedenis

Misschien dat u het al eens gehoord heeft, maar kroonluchters werden in de middeleeuwen al gebruikt, de kroonluchter bestaat dus al een hele tijd! Ook hadden kroonluchters in die tijd meer een praktisch nut dan dat kroonluchters nu hebben. Tegenwoordig worden ze meestal gebruikt om de inrichting een elegante sfeer te geven.

 

Kroonluchters waren in de 18e à 19e eeuw enorm populair, als je toen een kroonluchter kon betalen betekende het dat je veel geld had. Gelukkig zijn kroonluchters tegenwoordig een stuk betaalbaarder, zeker op de site van Maxverlichting !  

 

Wat voor soorten hebben we tegenwoordig?

Op de site van Maxverlichting vindt u veel verschillende soorten kroonluchters, van hele moderne tot klassieke kroonluchters die vooral in de 18e à 19e eeuw gebruikt werden.

 

Om u een overzichtelijker beeld te geven ziet u hiernaast een modernere kroonluchter met een koepel eromheen, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en ook nog eens in de webshop van Maxverlichting! Dan hebben we ook nog een klassiekere kroonluchter in ons assortiment. Deze kroonluchter past ontzettend goed in grote hallen, denk bijvoorbeeld aan ontvangsthallen. Deze kroonluchter past echter ook prima in een slaapkamer.

 

Een hele mooie en sfeervolle lamp!

Als u nou net iets anders wil, maar toch een kroonluchter kunt u er ook voor kiezen om elke lamp van de kroonluchter een lampenkap te geven. Zo’n lamp geeft uw interieur een speelser karakter, erg leuk dus!

Voor kroonluchters in verschillende maten of kleuren kunt u hier klikken. Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxverlichting.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0